Telefon: 87 48 01 11   |   Mail: kontor@mathorne-vvs.dk

✓  Autoriseret VVS-installatør

✓  Over 35 års erfaring

✓  Høj kvalitet med sans for detaljen

Renovering af badeværelse i flotte kvalitetsmaterialer

Hos Mathorne VVS er vi specialister i renovering af badeværelse og opførelse af nye badeværelser i Beder, Viby og Højbjerg, hvor vi har vores primære kundekreds. 

Står du over for en gennemgribende badeværelsesrenovering, eller skal der bygges et helt nyt, er vi klar til at hjælpe fra start til slut. For rigtig mange boligejere er badeværelset et rum for velvære, hvorfor funktionalitet og kvalitet skal være i højsæde. 

Professionel renovering af badeværelse af erfarne fagfolk

Ser man på selve kvadratmeterprisen med indhold, er badeværelset husets dyreste rum. Derfor er det vigtigt at få mest muligt ud af rummet, hvad angår funktionalitet og komfort. Vi har stor erfaring med at opføre nydelige badeværelser, hvorfor dit projekt er i trygge hænder hos os.​

Vi tilbyder professionel renovering af badeværelse med alt inklusiv fra udskiftning af armaturer til opsætning af et helt nyt badeværelse. Vi har nogle kompetente fagfolk, som kan deres kram og har fokus på at levere en ordentlig kvalitet og en god service. 

Ønsker du rådgivning om valg af materialer til selve udformningen af et nyt badeværelse, har vi masser af værdifulde input.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Står du over for en grundig renovering af dit badeværelse, kommer vi gerne og giver en konkret vurdering af projektet. Vi kan give et prisoverslag samt komme med vejledning. Lad os høre om dine planer på telefon 87 48 01 11 eller sende en e-mail til kontor@mathorne-vvs.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi udarbejder gerne et godt tilbud til dig. Udfyld gerne oplysninger så kontakter vi dig hurtigst muligt​.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Mathorne VVS ApS

CVR: 12377185

Kontakt​

​Telefon: 87 48 01 11

Mail: kontor@mathorne-vvs.dk