Telefon: 87 48 01 11   |   Mail: kontor@mathorne-vvs.dk

✓  Autoriseret VVS-installatør

✓  Over 35 års erfaring

✓  Høj kvalitet med sans for detaljen

​Oliefyr – service af oliefyr i Århus og omegn

Vi sørger for montering, servicering og udskiftning af oliefyr for alle, der måtte have behov for vores assistance. Ved enhver opgave i forbindelse med oliefyr, sender vi vores montør Tommy Jensen. Tommy har været i faget og i firmaet i mange år, hans hukommelse er eminent, og han kan derfor huske en lang række kunder.

Mange huse er oprindeligt bygget med et oliefyr og forsynes stadig den dag i dag med olie. Vi har i mere end 30 år beskæftiget os med denne opgavetype og kan derfor hjælpe dig med reparation, service og udskiftning af dit oliefyr.

Med en serviceordning er det nemt

Mathorne VVS tilbyder også en serviceordning, hvor I selv slipper for at tænke på, hvornår I skal have foretaget jeres årlige eftersyn. Det holder vi styr på for jer og giver naturligvis en melding, når det er ved at være tid.

Kontakt os

Ønsker du et prisoverslag eller et uforpligtende tilbud på din opgave, er alt, du skal gøre at kontakte os på tlf. 87 48 01 11. Her står vi klar til at besvare spørgsmål eller lave en aftale med dig om, hvornår vi skal komme forbi og se nærmere på fyret.

​Oliefyrsmontør

Tommy Jensen
20326096

Firmainformation​

​Mathorne VVS ApS

CVR: 12377185

Kontakt​

​Telefon: 87 48 01 11

Mail: kontor@mathorne-vvs.dk