Telefon: 87 48 01 11   |   Mail: kontor@mathorne-vvs.dk

✓  Autoriseret VVS-installatør

✓  Over 35 års erfaring

✓  Høj kvalitet med sans for detaljen

Blikkenslager med brede faglige kompetencer

​Søger du en kompetent blikkenslager i Beder, Viby eller Højbjerg, er vi specialister med mange års erfaring inden for alle typer blikarbejde. Vi udfører opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas i høj kvalitet, så du kan være helt sikker på, at du får udført et langtidsholdbart stykke håndværk. Vi kan også hjælpe dig med VVS-opgaver.

Som professionel blikkenslager har vi stor erfaring med blandt andet:

  • Montering af tagrender
  • Skorstensinddækning
  • Facadearbejde
  • Nedløbsrender
  • Tagrender i zink
  • Spjældarbejde

KVALITETSBEVIDST BLIKKENSLAGER MED ET HØJT SERVICENIVEAU

Står du over for en gennemgribende renovering, eller skal du til at bygge nyt, kan vi som blikkenslager være behjælpelige med alt fra facadearbejde til energirenovering og tagarbejde. Vi har fokus på den gode kvalitet, og gør en dyd ud af at servicere og rådgive vores kunder til den bedste løsning til deres behov.

Har du brug for vores unikke ekspertise og erfaring inden for blikarbejde, står vi til rådighed og kan agere sparringspartner på dit projekt. Tag os gerne med på råd fra start til slut, så du får det ønskede slutresultat. Vi er din kvalitetsbevidste blikkenslager, som følger opgaven til dørs.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du have et tilbud på blikarbejde på din bolig, sender vi gerne en blikkenslager ud til en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og planer. Ring til os helt uforpligtende på telefon 87 48 01 11 eller sende en e-mail til kontor@mathorne-vvs.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld gerne oplysninger så kontakter vi dig hurtigst muligt​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Mathorne VVS ApS

CVR: 12377185

Kontakt​

​Telefon: 87 48 01 11

Mail: kontor@mathorne-vvs.dk